Gizlilik Şartları ve Çerez Politikası

Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş (“Şirket”) tarafından işletilen “turkon.com.tr adresindeki internet sitesinde (“İnternet Sitesi”) kullanıcılardan (“Kullanıcı”) daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgiler (ad-soyad, , e-posta adresi, vb.) talep edilmektedir. İnternet Sitesi ile toplanan bu veriler; açık izin bulunması durumunda kampanya çalışmaları veya Kullanıcı’nın hesabına yönelik özel promosyon faaliyetlerinin yapılabilmesi için İnternet Sitesi bünyesinde kullanılmaktadır. Kişisel bilgiler haricinde; İnternet Sitesi veya Mobil Uygulama üzerinden yapılan işlemlere ait istatistiksel veriler analiz edilmekte ve saklanmaktadır.

Şirket,kendisine iletilen bilgileri, Kullanıcılar’ın izni olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve satmamaktadır.
İnternet Sitesi içeriğinde çerez kullanımına onay veren kişiler için Google Analytics’in Yeniden Pazarlama & Demografi ve İlgi Alanı Raporlaması özellikleri kullanılmaktadır. Reklam ayarları kullanılarak Görüntülü Reklamcılık için Google Analytics’in kapsamı dışında kalabilir ve Google Görüntülü Reklam Ağı reklamları özelleştirilebilir. Google Analytics ile sağlanan bilgiler, İnternet Sitesi’ni ve varsa İnternet Sitesi üzerinden verilen reklamları, Kullanıcılar’ın ilgi alanlarına göre özelleştirmek için kullanılmaktadır. İşbu bilgiler, hedef kitle çalışmalarında kullanılırken diğer Kullanıcılar’a ait bilgilerle birlikte olmak üzere reklam yayıncıları ile paylaşılabilir. Bu bilgiler herhangi bir şekilde kişisel bilgi (isim, soyadı, T.C Kimlik No, cinsiyet, yaş vb.) içermeyip, grup olarak Kullanıcı eğilimleri ile ilgili çalışmalar yapmak ve hedef kitleyi derlemek etmek amacıyla kullanılmaktadır. Bu işlemler için de kullanıcıdan onay talep edilmektedir.

Google dahil üçüncü taraf sağlayıcılar, İnternet Sitesi ve Mobil Uygulama reklamlarını internet üzerindeki yayıncı sitelerde yer verdikleri banner alanlarında gösterecektir. Çerez kullanımına onay veren kişilerin İnternet Sitesi’ne geçmişte yaptığı ziyaretleri temel alarak reklamlarla ilgili bilgi toplamak, reklamları optimize etmek ve yayınlamak üzere İnternet Sitesi tarafından ve Google dahil üçüncü taraf sağlayıcılarca birinci taraf çerezler ile üçüncü taraf çerezler birlikte kullanılmaktadır.



Çerezler

Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş (TURKON) olarak, web sitemizin kullanımını kolaylaştırmak ve sitemizin kullanımını kişiselleştirmek amacıyla çerezler, piksel etiketleri ("pikseller") ve yerel saklama teknolojileri kullanmaktayız. Bu sayfanın, anılan teknolojilerin niçin kullanıldıklarını ve bunları kontrol etmeyi veya -tercihiniz bu yöndeyse- silmeyi anlamanıza yardımcı olmasını istiyoruz. 

Çerez Nedir?Kullanım amacı ve hukuki gerekçesi nedir?

Müşterilerine web siteleri üzerinden ürün veya hizmet sunan neredeyse bütün firmalar, bu web sitelerinde çerezler kullanmaktadırlar. Sizlere daha iyi, hızlı ve güvenli bir alış veriş deneyimi yaşatmak ve ürün ve hizmetlerimizi sizlerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmek için, biz de çerezler kullanıyoruz. Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde cihazınıza (örneğin; bilgisayar veya cep telefonu) depolanan küçük bir metin dosyasıdır. Çerezler, bir web sitesini ilk ziyaretiniz sırasında tarayıcınız aracılığıyla cihazınıza depolanabilirler. Aynı siteyi aynı cihazla tekrar ziyaret ettiğinizde tarayıcınız cihazınızda site adına kayıtlı bir çerez olup olmadığını kontrol eder. Eğer kayıt var ise, kaydın içindeki veriyi ziyaret etmekte olduğunuz web sitesine iletir. Bu sayede web sitesi, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğinizi anlar ve size iletilecek içeriği de ona göre tayin eder. İzin verilmesi halinde kullanılan çerezler ile elde edilen bilgiler herhangi bir şekilde şu bilgileri (isim, soyadı, T.C Kimlik No, cinsiyet, yaş vb.) içermez

Çerezler, (i) tarafları, (ii) kullanım süreleri ve (iii) kullanım amaçları bakımından sınıflandırılabilir. Bu kapsamda, aşağıda kullanılan çerezlere dair detaylı açıklamalarda bulunulacaktır.

Web sitemizin çalıştırılabilmesi, Şirketin müşteri, ziyaretçi ve üye sayısı ile ilgili ölçümleme yapması, ürün ve hizmet üretimleri ilgili istatistiki çalışmalar yapılabilmesi, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirket tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirket ve/veya yönettiğimiz müşteri memnuniyeti programlarına üye şirketler/ markalar tarafından analiz edilerek size özel reklam, kampanya ve diğer faydaların sunulması amaçlarıyla KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen ve yukarıda detayları verilen hükümler dahilinde çerezler vasıtasıyla veriler işlenebilmektedir

Zorunlu çerezler web sitemizin çalışması için zorunlu olarak kullanıldıklarından buradaki veri işleme gerekçesi kanunun 5/2 maddesinde belirtilen Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve Temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olmasıdır.  Zorunlu çerezler dışındaki çerezler için veri işleme gerekçemiz açık izninizdir.
 

Çerezler Neden Kullanılır?

Bazı çerezler, daha önceki ziyaretlerinizde kullandığınız tercihlerin web sitesi tarafından hatırlanmasını sağlayarak, sonraki ziyaretlerinizin çok daha kullanıcı dostu ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmasını sağlar.

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Web sitemizde bulunan çerez tercihleri yönetim aracı üzerinden tüm çerez tercihlerinizi kontrol edebilir ve izinlerinizi verebilir/kaldırabilirsiniz. Web sitemizde gerekli çerezler, sitenin hizmet verebilmesi için kullanılmakta ve kişisel veri mahiyetine haiz olmayan veri üretmektedir. Diğer çerez türleri ile ilgili açıklamalar ve bu çerezler için izinlerinizin yönetimi için çerez yönetim aracımızı kullanmanız gerekir. Gerekli çerezler dışındaki çerezler için Açık izninizi talep ediyoruz.

Yanı sıra çerezlerin kullanımına ilişkin tercihlerinizi değiştirmek ya da çerezleri engellemek veya silmek için internet tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz yeterlidir. Birçok tarayıcı çerezleri kontrol edebilmeniz için size çerezleri kabul etme veya reddetme, yalnızca belirli türdeki çerezleri kabul etme ya da bir web sitesi cihazınıza çerez depolamayı talep ettiğinde tarayıcı tarafından uyarılma seçeneği sunar. Aynı zamanda daha önce tarayıcınıza kaydedilmiş çerezlerin silinmesi de mümkündür. Çerezleri kontrol edilmesine veya silinmesine ilişkin işlemler kullandığınız tarayıcıya göre değişebilmektedir
 

Google Chrome
https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr

Internet Explorer 
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefox 
https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezleri-silme-web-sitelerinin-bilgilerini-kaldirma

Yandex
https://yandex.com.tr/support/browser-classic/personal-data-protection/cookies.xml

Safari
https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac
 

Kategori 1- Kesinlikle Gerekli Çerezler

Çerezleri Kontrol Etme ve Silme

Bu çerezler web sitesini dolaşımınız, web sitesinin güvenli alanlarına erişimin sağlanması ve izinlerin ortaya konulması için önemlidir. 

Çerez

Çerez'in Tanımı

TrkSNUserInfo

Sayfa içi kod ve uygulamaların yönetimi için konulmuş bir çerezdir

turkon.comMemberInfo

Üye giriş işlemleri için kullanılmaktadır.

Kategori 1- “İstatistik' Çerezleri

Bu çerezler, ziyaretçilerimizin web sitesini nasıl kullandıkları hakkında bilgi toplamaktadır. Örneğin, hangi ziyaretçilerin en sık gidecekleri sayfaları ve web sayfalarından hata mesajları alıp almadıklarını bilmemizi sağlar. Bu çerezler, bir ziyaretçiyi tanımlayan bilgileri değil anonim olarak bilgi toplama işlemi yapmaktadır. Bu çerezler ancak kullanıcı izin verdiği takdirde kullanılabilir 

Çerez

Çerez'in Tanımı

_ga

Google Universal Analytics ile ilişkisi olan bir çerezdir. Bu çerez, istemci tanımlayıcısı olarak rastgele oluşturulmuş bir numara atayarak benzersiz kullanıcıları ayırmak için kullanılır. Sitelerin analiz raporları için ziyaretçi, oturum ve kampanya verilerini hesaplamak için kullanılır. 

_gat

Google Universal Analytics ile ilişkilidir - yüksek trafik alanlarındaki verilerin toplanmasını sınırlar

_gid

24 saatlik bir kullanıcı analitiği depolaması yapmaktadır.

Kategori 2: Hedefleme / Reklam Çerezleri

Bu çerezler, reklamları sizinle ilgi alanlarınıza uygun olarak reklam kampanyasının etkinliğini ve reklam sayısını ölçmek için kullanılmaktadır. Genellikle web sitesi operatörünün izniyle reklam ağları tarafından yerleştirilirler. Ziyaret ettiğiniz web sitelerini hatırlayarak bu bilgileri 3. Kişi niteliğindeki reklam verenler gibi diğer kuruluşlarla paylaşılmaktadır. Çok sıklıkla çerezler hedefleme amacıyla diğer reklamların sitelerine link vermektedir. İş bu çerezler Turkon’un birinci parti işletici olduğu çerezler olmayıp, kullanıcıların daha önce verdiği izinler üzerinden hedefleme yapılmaktadır. Bu çerezler ancak kullanıcı izin verdiği takdirde kullanılabilir.

Çerez

Çerez'in Tanımı

Fr, Fbp,tr

Facebook tarafından sağlanan çerezler olup, reklam amaçlı kullanılan çerezlerdir

Ads

Google Adwords çerezi olup ziyaretçi datası vermektedir.

Saklama Süresi ve Verilerin Paylaşımı

İşbu Aydınlatma metninde belirtilen amaçları sağlamak üzere Şirket’in hizmet alacağı iş ortaklarına, kamu kurum ve kuruluşlarına ve kişisel verilerin depolanması amacıyla yurtiçindeki ve izniniz olması halinde yurtdışındaki hizmet sunucularına aktarılabilecek ve aktarım yapılan bu kuruluşlar tarafından da verileriniz işlenebilecektir.
Çerezler, farklı süreler boyunca saklanmaktadır ve bu süreler yukarıda ilgili kategorilerde gösterilmiştir. 


Kanun Kapsamındaki Haklarınız
• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

• İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme
 

Yukarıda belirtilen tüm hususlarda TURKON’a yazılı olarak posta adresinden ve kvkk@turkon.com e-mail adresinden veya turkonholding@hs02.kep.tr  adresinden başvurabilirsiniz.

Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik Anonim Şirketi (VERİ SORUMLUSU)
Adres:
Ord.Prof.Dr Fahrettin Kerim Gökay Cad. No: 33 Altunizade-İSTANBUL
Telefon: +90 216 544 18 00
 


rev.no_00 rev.tarihi_25.09.2023

Kadın Briç Milli Takımımız Gümüş Tacını Taktı

Kadın Briç Milli Takımımız Gümüş Tacını Taktı

Millilerimiz tarih yazarak dünya ikincisi oldular. Kadın Briç Milli Takımımız 20 Ağustos – 2 Eylül 2023 tarihleri arasında Fas’ın Marakeş şehrinde düzenlenen 46. Dünya Briç Milli Takımlar Şampiyonası’nda (Venice Cup) ülkemize bir gururu yaşattı ve gümüş madalya alarak Dünya ikincisi oldu.  

Kimyasallar, Yanıcılar & Patlayıcılar / Tehlikeli Maddelerin Sınıflandırılması, IMDG Kod & Etiketleri

Kimyasallar, Yanıcılar & Patlayıcılar / Tehlikeli Maddelerin Sınıflandırılması, IMDG Kod & Etiketleri

Kimyasal ürünler birçok sektörde hammadde olarak vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Ancak bu ürünler genellikle tehlikeli madde sınıfına girdikleri için diğer kargo grupları gibi elleçlenemezler.

Konşimento

Konşimento

Bu bölümde Turkon Konteyner Taşımacılık ve Denizcilik A.Ş tarafından sağlanan deniz yolu taşımacılığına ait konşimento hüküm ve koşullarını bulabilirsiniz. Bu koşulların ayrıntıları aşağıda PDF olarak listelenmiştir.

PAYLAŞ
FİYAT TALEP EDİN
FİYAT TALEP EDİN
Fiyat teklifi almak için formu doldurabilirsiniz.
YAKINDA
REZERVASYON YAPIN
REZERVASYON YAPIN
Rezervasyonlarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
YAKINDA
YÜKÜNÜZÜ TAKİP EDİN
YÜKÜNÜZÜ TAKİP EDİN
Yükünüzün her aşamasını buradan takip edebilirsiniz.
GEMİ KALKIŞ & VARIŞ
GEMİ KALKIŞ & VARIŞ
Güncel gemi programlarına ulaşabilirsiniz.
YAKINDA
BİZE ULAŞIN
BİZE ULAŞIN
Bölge, Ülke Müdürlükleri ve Acentelerimizin iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.